top of page
  • Фото автораIQdim

8 кроків, на які варто звернути увагу під час ремонту.

Оновлено: 6 лист. 2023 р.


1. Замовити дизайнера інтер'єру.


Це інвестиція, яка заощадить вам гроші, нерви та час.

Бо дизайнер інтер'єру створить не тільки дизайн, який вам буде подобатись, а чіткий план з кресленням всіх меблів, світла, розеток і т.д. Тому ви будете точно знати, що всі шафи та меблі будуть грамотно розміщенні, робочі поверхні будуть добре освітленні та буде збережена ергономіка.


2. Висока якість матеріалів.


Використовуйте якісні будівельні матеріали й обладнання, яке забезпечить довговічність і естетичний вигляд вашого ремонту. Якісні матеріали також забезпечать енергоефективність вашого житла.


3. Інженерні мережі


Це НАДЗВИЧАЙНО важливий пункт, адже неякісні інженерні мережі можуть повністю зіпсувати ваш ремонт або викликати інші нюанси, тому розповідаємо детальніше.


Водопостачання - повинні бути якісні матеріали та майстри з досвідом, які грамотно змонтують усі елементи, бо комунікації монтуються під стяжку, і якщо, не дай Боже, якийсь шов розгерметизується це витрачені гроші та нерви.

Також, рекомендуємо встановити систему зворотного осмосу, яка буде давати чисту питну воду.


Опалення - щоб зробити грамотне опалення потрібно обов'язково вирахувати тепловтрати приміщення, а після цього можна вже підібрати необхідне обладнання, яке буде давати необхідну кількість тепла в приміщення.


Вентиляція - це взагалі "база", яка має бути в кожному будинку чи квартирі. Вентиляція дарує необхідну кількість свіжого повітря 24 години в добу від чого ви будете прекрасно почуватись, краще спати та не будете витрачати час на відкривання вікон. Також, ви забудете про набридливих комах, зайву вологість та плісняву.


Електрика - повинна бути зроблена по всіх технічних нормах, тобто правильні кабелі, автомати, захист і т.д.


4. Освітлення.


Надайте особливу увагу освітленню. Використовуйте комбінацію природного та штучного освітлення, щоб створити простір, який буде яскравим, затишним і функціональним. Варто розглянути використання енергоефективних LED-ламп та додаткових освітлювальних систем, які дозволять вам створити різноманітність настрою та ефектів.

Також, варто зробити, щоб світло вмикалось автоматично в прохідних зонах, бо це дуже зручно.


5. Меблі.


Якісні матеріали, фурнітура та досвідченні майстри запорука хороших меблів. Особливу увагу потрібно звернути на фурнітуру бо, наприклад, фурнітура з дотягувачами, буде приносити задоволення кожний раз коли ви нею користуєтесь, а також вона продовжить життя меблів.

Особливу увагу потрібно приділити ліжку, а саме матрацу, бо там ми проводимо третину життя, тому його варто розглядати, як інвестицію у ваше здоров'я та самопочуття.


6. Безпека помешкання


Ми говоримо, не тільки про сигналізацію та відеоспостереження, а й про систему антипотоп та датчики чадного газу.


7. Медіазона.


Система фонового озвучення (мультирум) або навіть домашній кінотеатр, в якому ви зможете переглядати улюблені фільми на величезному екрані, без шкоди для зору.


8. Система "Розумний дім"


Так, і це не магія, яку можна побачити в американських фільмах, а повністю реальна система, яка доступна кожній людині.


Система "Розумний Дім" надасть вам безліч функцій, а саме: керування світлом, опаленням, вентиляцією, кондиціонерами, шторами та інше. Всі будинком можна керувати з одного додатку, або класичними вимикачами.

Також, в системі є сценарії, наприклад, коли ви йдете з дому натискаєте одну кнопку і будинок вимикає все світло, котел переходить в екорежим. Також можна запрограмувати сценарії під ваш спосіб життя.


Якщо ви врахуєте усі ці пункти, то ваш ремонт буде довговічним, функціональним та красивим.


До речі, вам пощастило, адже компанія IQdim зможе допомогти зробити систему опалення, водопостачання вентиляції та систему "Розумний дім" з якої ви будете зручно керувати усім будинком.

Тому, пишіть нам, щоб отримати безкоштовну консультацію фахівця.




105 переглядів0 коментарів
bottom of page