top of page
  • Фото автораIQdim

Ремонт офісу

Оновлено: 8 серп. 2023 р.

Розкажемо вам про ремонт та інтеграцію технології «Розумний будинок» у нашому офісі.

Трохи більше року тому, у розпал війни, ми вирішили, що час настав.

Не всі розуміли, що з того вийде. Але наш керівник мав чітке бачення майбутнього «розумного» офісу. І ми взялися за роботу. Тож першими були «розбомблені» стіни, залишивши лише «коробку», яка об’єднала проcтори нашого оpen space.

І тут починається найцікавіше: кабелювання, монтаж і автоматизація обладнання, встановлення окремих функцій системи та зведення всіх ланок до серця «Розумного будинку».

Тепер, коли до нас навідуються в гості клієнти, друзі, чи партнери – маємо чим їх здивувати. Бо крім смачної кави, можемо лагідно спонукати захоплено кліпати очима, демонструючи принади «розумних плюшок».

А це в нас: і керування світлом, і керування опаленням, і давачі протікання води, вентиляція, «розумний дзвінок» та автоматизовані ролети. Також створені окремі сценарії, наприклад – «Кіно». При активації сцени зі смартфону, чи панелі керування автоматично вмикається проектор, опускається екран та вимикається основне світло. І звісно, що ми тепер маємо голосових помічників: Alexa, Siri та Google до наших послуг.

І це ми ще не всі функції перелічили.

А щоб побачити більше і, ще з більшим захопленням, кліпати очима – запрошуємо «помацати» технологію «Розумний будинок» до нас в офіс.


32 перегляди0 коментарів
bottom of page