top of page
  • Фото автораIQdim

Мультирум

Ви з легкістю можете керувати музикою, відеозвуковими сценаріями та повідомленнями, відповідно до ваших потреб і потреб ваших близьких!


Ви повністю контролюєте аудіо- та відеосигнали в будинку. Різні треки, в один і той же час, можуть звучати в різних кімнатах (класична музика — в кабінеті, джаз — в барі й казка — в дитячій кімнаті й т. д.). Ви можете легко керувати багатокімнатною системою зі свого планшета (смартфона) або настінних панелей.

Функції системи мультирум від Larnitech:

  • Голосове керування (alexa, siri, google home)

  • Сповіщення

  • Підтримка DLNA, SAMBA та BLUETOOTH

  • Світломузика.


Система реагує на місцеперебування слухача за допомогою датчиків руху. Вона автоматично включає звук, коли виявляє присутність людини, і відключає його, коли нікого нема.


Система підтримує технологію DLNA, яка дозволяє взаємодіяти з іншими пристроями, що підтримують цей стандарт. Мультимедійна система може відтворювати контент, що зберігається на вашому смартфоні, комп’ютері або NAS (Network Attached Storage). Мультирумна система також може транслювати інтернет-радіостанції.


Основним елементом системи мультирум є медіа-точка. Це компактний пристрій з вбудованим підсилювачем. Медіа-точки підключаються до локальної мережі. Мережева структура дозволяє легко розширювати і змінювати систему. Можна легко додати нові мультимедійні точки. Ваш «Розумний Дім» автоматично виявить новий підключений пристрій, який незабаром буде готовий до роботи


Відомі і улюблені Сірі, Алекса і Google Home інтегруються в «Розумний Дім» від Larnitech. Просто скажіть своєму будинку, що потрібно зробити, і продовжуйте насолоджуватися життям. «Розумний Дім» від Larnitech все зробить за вас!


Мультирумний додаток, інтегрований у систему Larnitech «Розумний Дім», дозволяє використовувати його в різних сценаріях. Наприклад, система може повідомити вас про активацію системи безпеки, або протікання води.


Система внутрішнього зв’язку дозволяє відтворювати повідомлення, як в окремих кімнатах, так і в усьому будинку одночасно (всюди, де встановлена система мультирум). Сигнал виклику відтворюється в будь-якому приміщенні будинку за допомогою системи. Відео транслюється на планшетах, смартфонах або телевізорах. Ви можете поговорити з гостем з будь-якого місця, де б ви не знаходилися, і, при потребі, впустити в будинок.


А якщо хочете Розрахувати вартість системи Мультирум звертайтесь до нас.

7 переглядів0 коментарів
bottom of page