top of page
  • Фото автораIQdim

Дім, як автомобіль.

Оновлено: 8 серп. 2023 р.

Від фантастичних оповідань минулого до реальності.

Усі ми хочемо, щоб наші автомобілі були оснащені клімат-контролем, чи кондиціонером, подушками безпеки, хорошою акустикою та звукоізоляцією. І це при тому, що за кермом, або в ролі пасажира ми проводимо 2-3 години на день, в середньому.

Автомобіль і розумний дім


А ви зауважували, що до свого житла вимоги набагато менші. Тобто, вже не так хвилює, коли у будинку відсутня охоронна система, чи дім абсолютно незахищений від газових аварій, або протікання води. Та й часто буває, що влітку нестерпно спекотно, а зимою занадто прохолодно.

Чому ми не звертаємо на це уваги? Адже вдома ми проводимо більше часу, і мали б дбати про свій комфорт.

А уявіть собі, як добре почуватися в безпеці, захищеними від витоку газу й зловмисників, насолоджуватися оптимально налаштованою атмосферою, коли всім домашнім побутом керує розумний дім, а також ви через гаджети.

Бо правильно налаштований домашній побут подарує вам здорову нервову систему, простоту в керуванні системою, відчуття спокою та впевненості, спокійний і якісний сон, що, своєю чергою, позитивно впливає на здоров’я, тривалість життя, мозкову діяльність та ефективність.

Скажете, що це утопія?

Аж ніяк, це технологія «розумний будинок»

Це дім, куди хочеться повертатися.

Бо перебувати у ньому, реально «в кайф».

Заціни ціну!

Всього 998 євро коштує базовий комплект технології «розумний будинок» Metaforsa 2 від німецького бренду Larnitech.

Фантастично, правда?

А в таку систему «розумного» дому, до краю наповнену комфортно-корисними «плюшками», входять: автоматизація світла і клімату, захист від протікання води та охоронна сигналізація.

Купа, таких бажаних, опцій за смішною ціною.

І так, імітація присутності вдома та голосове керування, про які вже ходять легенди, у ній також присутня.




21 перегляд0 коментарів
bottom of page