top of page
  • Фото автораIQdim

Автоматизація будинку

Оновлено: 8 серп. 2023 р.

Автоматизація розумного дому стає нормою в суспільстві завдяки максимальній зручності, яку вона може принести в наше життя.

Розумний дім — система домашніх пристроїв, здатних виконувати дії і вирішувати певні повсякденні завдання без участі людини.



Розумний Дім


Отже, це звичайний будинок, чи квартира, але оснащений «розумною» системою, що призначена задовольняти примхи та бажання своїх господарів. Принцип роботи системи «розумний будинок» полягає в ряді команд, які складає власник приміщення (житла, чи офісу). Команди можна запускати пультом керування, через додаток на планшеті, або смартфоні, чи голосовим запитом. Це стосується опалення і водопостачання, кондиціонування, охоронної системи та відеонагляду, захисту від «газових аварій» та протікання води, керування шторами, ролетами й іншими електричними приладами. Проєкт розумного будинку необхідний кожному, хто бажає керувати домашнім побутом, і хоче, щоб система враховувала індивідуальні особливості будівлі та її мешканців. У проекті ретельно продумуються всі деталі, розташування окремих блоків та інженерних комунікацій. Клієнт бере безпосередню участь, спільно з нашими фахівцями, в створенні розумного будинку своєї мрії.

Тобто, технологія «Розумний будинок» дозволяє насолоджуватися життям без зайвих відволікань уваги на побутову рутину.

Одне натискання клавіші, або дотик до дисплею спонукає «розумну» систему починати свою роботу, активуючи потрібний сценарій. Наприклад: «доброго ранку», «я пішов», чи «я лягаю спати».

Ралізуємо найсміливіші ваші бажання, стосовно автоматизації приміщення.




26 переглядів0 коментарів
bottom of page